· פיצה ·

פיצה

תבנית בגודל 20/30 ס”מ.

רכיבים

  • 200 גרם גבינת טבורוג 5% או גבינה כחושה
  • 8 כפות מדידה אבקת חלבון
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • קורט מלח

לרוטב:

  • כוס עגבניות ½ 2 עגבניות מגוררות בפומפייה או מרוסקות מקופסת שימורים
  • 1 כף אורגנו
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

לתוספות מעל:

  • 3-4 כפות גבינה קשה (מוצרלה, פרמזן, צהובה) מגוררת
  • עלי בזיליקום

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים תבנית בגודל 20/30 ס״מ בנייר אפיה.
  2. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומעבדים לבצק אחיד.
  3. מעבירים את הבצק לתבנית ומרפדים את הבסיס לשכבה אחידה ודקה.
  4. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
  5. להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  6. מורחים את הרוטב על הבצק בשכבה אחידה. מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ועלי הבזיליקום ואופים 15 דקות, עד להזהבה.

טיפ

ניתן להוסיף מעל פטריות פרוסות, פלפל חריף, גרגירי תירס וכל תוספת שאוהבים.

ערכים תזונתיים לכל הפיצה, עם 4 כפות מוצרלה 22%

772
אנרגיה (קלוריות)
95
חלבון (ג)
26
פחמימות (ג)
32
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות