קרדיט צילום: דן פרץ

· לביבות תפוח אדמה ·

לביבות תפוח אדמה

15 לביבות

רכיבים:

2 תפוחי אדמה מקולפים (200 גרם)

2 גזרים מקולפים (150 גרם)

1 קישוא (200 גרם)

1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה

1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 ביצה

2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה

2 כפיות בהרט

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

ספריי שמן זית

אופן הכנה:

  1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה,) אבקת מרק עגבניות, אבקת חלבון ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
39
אנרגיה (קלוריות)
1.3
חלבון (ג)
6.2
פחמימות (ג)
1.1
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
נוזל
אבקה
ושאר מרכיבים
ניתן להוסיף
מעט קוביות קרח
לערבל בבלנדר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
20-01-2022
גבר תגדל: הטעויות שאתם עושים בדרך להעלאת מסת שריר
תזונה
16-01-2022
דכאון חורף: המאכלים שיזניקו לכם את מצב הרוח
ספורט
13-01-2022
איך לטפל בכאבי ברכיים?
מתכונים
11-01-2022
מתכון להכנת חצ'פורי גבינות
ספורט
10-01-2022
לרגל יום מאמן הכושר האישי: 9 יתרונות לאימון האישי
ספורט
02-01-2022
לרגל יום מאמן הכושר האישי: 9 יתרונות לאימון האישי
ספורט
30-12-2021
שנת 2022 מוצלחת: איך להיות יותר שמחים השנה?
טיפוח
28-12-2021
הסוד האמיתי לעור חלומי: 9 טריקים לניקוי הפנים