קרדיט צילום: דן פרץ

· לביבות תפוח אדמה ·

לביבות תפוח אדמה

15 לביבות

רכיבים:

2 תפוחי אדמה מקולפים (200 גרם)

2 גזרים מקולפים (150 גרם)

1 קישוא (200 גרם)

1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה

1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 ביצה

2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה

2 כפיות בהרט

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

ספריי שמן זית

אופן הכנה:

  1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה,) אבקת מרק עגבניות, אבקת חלבון ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
39
אנרגיה (קלוריות)
1.3
חלבון (ג)
6.2
פחמימות (ג)
1.1
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
נוזל
אבקה
ושאר מרכיבים
ניתן להוסיף
מעט קוביות קרח
לערבל בבלנדר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות