קרדיט צילום: דן פרץ

· לביבות תפוח אדמה ·

לביבות תפוח אדמה

15 לביבות

רכיבים:

2 תפוחי אדמה מקולפים (200 גרם)

2 גזרים מקולפים (150 גרם)

1 קישוא (200 גרם)

1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה

1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 ביצה

2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה

2 כפיות בהרט

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

ספריי שמן זית

אופן הכנה:

  1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה,) אבקת מרק עגבניות, אבקת חלבון ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.
39
אנרגיה (קלוריות)
1.3
חלבון (ג)
6.2
פחמימות (ג)
1.1
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
נוזל
אבקה
ושאר מרכיבים
ניתן להוסיף
מעט קוביות קרח
לערבל בבלנדר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
30-06-2022
זהירות טחינה: כמה עולות לכם התוספות לסלט?
ספורט
26-06-2022
האם בקיץ שורפים יותר קלוריות בגלל שמזיעים יותר?
טיפוח
23-06-2022
איך להיפטר מפיגמנטציה?
מתכונים
21-06-2022
מתכון להכנת שייק שוקולד קפוצ'ינו
תזונה
19-06-2022
מה מסתתר במוצרים שאנחנו מכניסים הבייתה?
ספורט
14-06-2022
הבליטה המפורסמת: איך אפשר להתאמן כשיש בקע טבורי?
טיפוח
12-06-2022
איך שינה ארוכה מדי עלולה להזיק לכם?
תזונה
09-06-2022
טרנדים בתזונה: מאטה הזדקנות תאית - הדיאטה שמשפרת את תפקודי המוח