שייק פאי תפוחים

מתכון להכנת שייק פאי תפוחים
שייק פאי תפוחים
- 1 כוס מים
- 1 כוס תפוח בינוני
- 2 כפות אבקת חלבון
- 1 כף אבקת סיבים תזונתיים להכנת משקה בטעם תפוח
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
חלבון (ג) | 19 |
פחמימות (ג) | 210 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |