קרדיט צילום: דן פרץ

· דייסת קינואה ·

דייסת קינואה

רכיבים

להגשה

◦    חופן פרוסות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה

◦   בננה, פרוסה לטבעות או משמשים, חצויים, צרובים על המחבת

אופן הכנה

  1. לילה קודם, מניחים את הקינואה בקערה ומציפים במים קרים.
    מכסים ומשרים למשך הלילה. מסננים את הקינואה ומעבירים לסיר.
  2. מוסיפים לסיר את אבקת הפורמולה ,1 אבקת החלבון, המים, החלב והקינמון,
    מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות.
  3. מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.
  4. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל מעט קינמון,
    את פרוסות השקדים והבננה או המשמש.
390
אנרגיה (קלוריות)
19.2
חלבון (ג)
52.6
פחמימות (ג)
11.7
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
23-11-2023
מה ההבדל בין דכאון לבין דכדוך חורף? מתי יש להיעזר בעזרה מקצועית ומתי אנחנו יכולים לעזור לעצמינו ומהם הדרכים הכי טובות להתמודד עם דכדוך חורף?
ספורט
23-11-2023
למה בכלל כדאי לכם ללכת, מהם היתרונ...
טיפוח
19-11-2023
בזמני סטרס קשים, העור השיער והציפורניים נפגעים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע את מגוון התופעות הללו?
ספורט
16-11-2023
איך לאמן את עצמינו לחשוב חיובי? 9 תרגילים חשובים
תזונה
02-11-2023
למה דיאטה היא לא הפתרון לאכילה הרגשית? איך המ...
תזונה
29-10-2023
מה קורה לתאבון שלנו ?
ספורט
26-10-2023
פעילות גופנית יזומה, חשיפה לאור יום, זמני נשימות ושחרור רגשות האשם, הם חלק מהדברים שיעזרו לכם להתמודד עם התקופה הזו

תפריט נגישות