· דייסת קינואה ·

דייסת קינואה

רכיבים

  •  ½ כוס (90  גרם) קינואה
  • 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל/ וניל עוגיות / שוקולד / קפוצ’ינו
  • 1 כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס חלב דל שומן
  • ½ כפית קינמון
  • ½ מיכל יוגורט דל שומן

להגשה

◦    חופן פרוסות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה

◦   בננה, פרוסה לטבעות או משמשים, חצויים, צרובים על המחבת

אופן הכנה

  1. לילה קודם, מניחים את הקינואה בקערה ומציפים במים קרים.
    מכסים ומשרים למשך הלילה. מסננים את הקינואה ומעבירים לסיר.
  2. מוסיפים לסיר את אבקת הפורמולה ,1 אבקת החלבון, המים, החלב והקינמון,
    מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות.
  3. מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.
  4. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל מעט קינמון,
    את פרוסות השקדים והבננה או המשמש.
390
אנרגיה (קלוריות)
19.2
חלבון (ג)
52.6
פחמימות (ג)
11.7
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול