
קרדיט צילום: דן פרץ
· דייסת קינואה ·
דייסת קינואה
רכיבים
- ½ כוס (90 גרם) קינואה
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל/ וניל עוגיות / שוקולד / קפוצ’ינו
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 1 כוס מים
- 1 כוס חלב דל שומן
- ½ כפית קינמון
- ½ מיכל יוגורט דל שומן
להגשה
◦ חופן פרוסות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
◦ בננה, פרוסה לטבעות או משמשים, חצויים, צרובים על המחבת
אופן הכנה
- לילה קודם, מניחים את הקינואה בקערה ומציפים במים קרים.
מכסים ומשרים למשך הלילה. מסננים את הקינואה ומעבירים לסיר. - מוסיפים לסיר את אבקת הפורמולה ,1 אבקת החלבון, המים, החלב והקינמון,
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות. - מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.
- מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל מעט קינמון,
את פרוסות השקדים והבננה או המשמש.
390
אנרגיה (קלוריות)
19.2
חלבון (ג)
52.6
פחמימות (ג)
11.7
שומן (ג)