קרדיט צילום: דן פרץ

· דייסת קינואה ·

מתכון להכנת דייסת קינואה

רכיבים

להגשה

  • חופן פרוסות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  • בננה, פרוסה לטבעות או משמשים, חצויים, צרובים על המחבת

אופן הכנה

  1. לילה קודם, מניחים את הקינואה בקערה ומציפים במים קרים.
    מכסים ומשרים למשך הלילה. מסננים את הקינואה ומעבירים לסיר.
  2. מוסיפים לסיר את אבקת הפורמולה ,1 אבקת החלבון, המים, החלב והקינמון,
    מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות.
  3. מוסיפים את היוגורט ומערבבים היטב.
  4. מחלקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל מעט קינמון,
    את פרוסות השקדים והבננה או המשמש.
390
אנרגיה (קלוריות)
19.2
חלבון (ג)
52.6
פחמימות (ג)
11.7
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
23-06-2024
חידוש מבפנים: כיצד לשפר את בריאות הכבד בדרכים טבעיות?
ספורט
20-06-2024
זהירות: מה חשוב שיהיה בכל תפריט חיטוב?
ספורט
16-06-2024
חלאס הגזמתם: אלו הסימנים שאתם מתאמנים יותר מדי
מתכונים
11-06-2024
מתכון הכנה מעדן תות שוקו-וניל
ספורט
09-06-2024
בלי שום מילה על דיאטה: הספורט שיעזור לכם להתחטב בחג שבועות
תזונה
06-06-2024
המינרל שכל מתאמן חייב להכיר
ספורט
02-06-2024
חימום לפני אימון: נחוץ או מיותר?
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?

תפריט נגישות