
קרדיט צילום: דן פרץ
· עוגת ריקוטה ופירות יער ·
עוגת ריקוטה ופירות יער
רכיבים
- 300 גרם גבינת ריקוטה 5%
- 3 כפות מדידה פורמולה 1 ספורט בטעם וניל
- 1 כוס (1.5 מיכלים) יוגורט דל שומן
- 1 ביצה
- 2 כפות דבש
- 1/3 כוס מיקס פירות יער קפואים
- אוכמניות טריות, להגשה
אופן הכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבניות אפיה אישיות.
מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבניות ואופים 40 דקות, עד שהמאפים זהובים ויציבים. מצננים 15 דקות.
מגישים חם מהתנור או קר, ולפני ההגשה מפזרים מעל אוכמניות טריות.
104
אנרגיה (קלוריות)
7.3
חלבון (ג)
10.1
פחמימות (ג)
3.5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |