שייק סלסלת פירות

מתכון שייק סלסלת פירות
- 250 מ״ל חלב דל שומן (1%)
- 1/8 תפוח
- 1/8 אגס
- 1/4 פרוסת אננס
- 1 משמש
- 1 כף מלון
- 1 אגוז מלך שלם
- 1/2 כפית קינמון
- 2 כפות (26 גרם) תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 310 |
חלבון (ג) | 19 |
פחמימות (ג) | 34 |
שומן (ג) | 9 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |