· וופל תרד ·
וופל תרד
רכיבים
לבצק:
- 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
- 3 ביצים
- 3 כפות מדידה אבקת חלבון
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל לבן גרוס, לפי הטעם
לרוטב צזיקי:
- 50 גרם יוגורט יווני
- מלפפון, מגורר בפומפייה
- 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
- 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
- 1 שן שום כתושה
- 1 מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
אופן הכנה
להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.
215
אנרגיה (קלוריות)
21.7
חלבון (ג)
4.8
פחמימות (ג)
11.6
שומן (ג)