צילום: דן פרץ

· וופל תרד ·

וופל תרד

רכיבים
לבצק:

  • 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל לבן גרוס, לפי הטעם

לרוטב צזיקי:

  • 50 גרם יוגורט יווני
  • מלפפון, מגורר בפומפייה
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.

 

 

215
אנרגיה (קלוריות)
21.7
חלבון (ג)
4.8
פחמימות (ג)
11.6
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
16-06-2024
חלאס הגזמתם: אלו הסימנים שאתם מתאמנים יותר מדי
מתכונים
11-06-2024
מתכון הכנה מעדן תות שוקו-וניל
ספורט
09-06-2024
בלי שום מילה על דיאטה: הספורט שיעזור לכם להתחטב בחג שבועות
תזונה
06-06-2024
המינרל שכל מתאמן חייב להכיר
ספורט
02-06-2024
חימום לפני אימון: נחוץ או מיותר?
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו

תפריט נגישות