· וופל תרד ·

וופל תרד

רכיבים
לבצק:

  • 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל לבן גרוס, לפי הטעם

לרוטב צזיקי:

  • 50 גרם יוגורט יווני
  • מלפפון, מגורר בפומפייה
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.

215
אנרגיה (קלוריות)
21.7
חלבון (ג)
4.8
פחמימות (ג)
11.6
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
15-05-2022
איך לטפל בדלקת? המאכלים שכדאי ולא כדאי לכם לאכול
ספורט
12-05-2022
למה קרוספיט מומלץ לגברים?
מתכונים
10-05-2022
מתכון להכנת ספרינג רול עם דיפ בוטנים
תזונה
08-05-2022
6 סיבות שעלולות לגרום לכם לאבד שליטה לגבי האכילה
ספורט
01-05-2022
טעויות שעושים באימונים הגורמות לכאבי גב
טיפוח
24-04-2022
הסימנים שמצביעים שכנראה יש לכם מחסור בוויטמין D
טיפוח
21-04-2022
סדרו את היום: איך לנהל את הזמן כדי להצליח לחיות באורח חיים בריא?
מתכונים
19-04-2022
מתכון להכנת שייק סגול