· וופל תרד ·

וופל תרד

רכיבים
לבצק:

  • 50 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל לבן גרוס, לפי הטעם

לרוטב צזיקי:

  • 50 גרם יוגורט יווני
  • מלפפון, מגורר בפומפייה
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה

להכנת הבצק: מניחים את עלי התרד, הביצים ואבקת החלבון בבלנדר ומערבלים לבלילה אחידה. מתבלים
במעט מלח ופלפל.
מחממים מחבת וופלים. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 4-3 דקות, עד להשחמה.
להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

טיפ – אם אין לכם מחבת וופלים, אפשר להכין מהבלילה פנקייקים.

215
אנרגיה (קלוריות)
21.7
חלבון (ג)
4.8
פחמימות (ג)
11.6
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
25-02-2024
שמרו על בלאנס: תרגיל שיווי משקל שיחטב לכם את כל הגוף
תזונה
18-02-2024
אותה כמות קלוריות רק בלילה: מה זה עושה לגוף שלנו?
ספורט
14-02-2024
איך פעילות גופנית משותפת תשפר את הזוגיות שלכם?
מתכונים
13-02-2024
מתכון להכנת עוגת קרם שוקולד מפנקת
טיפוח
11-02-2024
המדריך השלם לטיפוח בחורף
תזונה
08-02-2024
חורף בריא: תרופות סבתא שיחזקו אתכם
מתכונים
06-02-2024
מתכון להכנת שייק קפה אגוזי לוז
תזונה
04-02-2024
איך לרדת במשקל ללא פעילות גופנית בחורף?

תפריט נגישות