מאפינס תפוחים עשיר בחלבון

מתכון למאפינס תפוחים עשיר בחלבון

  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • 60 גרם קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 30 גרם תפוח מיובש קצוץ
  • זרעי פשתן (2 כפות זרעי פשתן מעורבבות עם 1 כף מים ומניחים בצד לעיבוי)
  • 200 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כף סירופ אגבה
  • ½ כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את האבקה להכנת משקה של הרבלייף, שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ותפוח מיובש. מוסיפים את זרעי הפשתן, חלב השקדים, סירופ האגבה ותמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד.
  • מרפדים או משמנים את תבנית מאפינס ומחלקים את התערובת בין התאים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים למשך 15 דקות, או עד הזהבה.

 

 

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)107.15
חלבון (ג)3.73
פחמימות (ג)18.18
שומן (ג)2.28

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
22-09-2020
מתכון להכנת חטיף פרוזן אוכמניות
ספורט
17-09-2020
המדריך הבריא לראש השנה
מתכונים
15-09-2020
מתכון להכנת עוגת תפוחים לראש השנה
תזונה
13-09-2020
המאכלים שיעזרו לכם להתאושש מהר יותר מאימון בשיא החום
תזונה
10-09-2020
6 דרכים בטוחות לשמור על משקל תקין בלי דיאטה.
מתכונים
08-09-2020
מתכון להכנת סמוזי ירוק
ספורט
06-09-2020
כיצד ליצור הרגלי כושר בריאים
טיפוח
03-09-2020
סוד הקרח והמוצרים שיצילו אותך: כל מה שחייבים לדעת על טיפוח בימים חמים