· מאפינס תפוחים עשיר בחלבון ·

מתכון למאפינס תפוחים עשיר בחלבון

  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • 60 גרם קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 30 גרם תפוח מיובש קצוץ
  • זרעי פשתן (2 כפות זרעי פשתן מעורבבות עם 1 כף מים ומניחים בצד לעיבוי)
  • 200 מ”ל חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כף סירופ אגבה
  • ½ כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את האבקה להכנת משקה של הרבלייף, שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ותפוח מיובש. מוסיפים את זרעי הפשתן, חלב השקדים, סירופ האגבה ותמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד.
  • מרפדים או משמנים את תבנית מאפינס ומחלקים את התערובת בין התאים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים למשך 15 דקות, או עד הזהבה.

 

 

107.15
אנרגיה (קלוריות)
3.73
חלבון (ג)
18.18
פחמימות (ג)
2.28
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
05-07-2022
מתכון להכנת ארטיק חלבה בננה
תזונה
03-07-2022
איך לגרום לילדים לאכול בריא?
תזונה
30-06-2022
זהירות טחינה: כמה עולות לכם התוספות לסלט?
ספורט
26-06-2022
האם בקיץ שורפים יותר קלוריות בגלל שמזיעים יותר?
טיפוח
23-06-2022
איך להיפטר מפיגמנטציה?
מתכונים
21-06-2022
מתכון להכנת שייק שוקולד קפוצ'ינו
תזונה
19-06-2022
מה מסתתר במוצרים שאנחנו מכניסים הבייתה?
ספורט
14-06-2022
הבליטה המפורסמת: איך אפשר להתאמן כשיש בקע טבורי?