מאפינס תפוחים עשיר בחלבון

מתכון למאפינס תפוחים עשיר בחלבון

  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • 60 גרם קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 30 גרם תפוח מיובש קצוץ
  • זרעי פשתן (2 כפות זרעי פשתן מעורבבות עם 1 כף מים ומניחים בצד לעיבוי)
  • 200 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כף סירופ אגבה
  • ½ כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את האבקה להכנת משקה של הרבלייף, שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ותפוח מיובש. מוסיפים את זרעי הפשתן, חלב השקדים, סירופ האגבה ותמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד.
  • מרפדים או משמנים את תבנית מאפינס ומחלקים את התערובת בין התאים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים למשך 15 דקות, או עד הזהבה.

 

 

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 107.15
חלבון (ג) 3.73
פחמימות (ג) 18.18
שומן (ג) 2.28

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
19-01-2021
מתכון להכנת מרק שמנת פטריות
ספורט
14-01-2021
7 דברים שיצילו אתכם משרירים תפוסים
מתכונים
12-01-2021
מתכון להכנת שייק שוקולד אגס
ספורט
11-01-2021
המדריך לשגרת חיטוב בריאה גם בסגר: 14 טיפים מנצחים
ספורט
07-01-2021
התרגיל המטורף שימצק לכם את הבטן והזרועות
ספורט
03-01-2021
מוטיבציה לשנה האזרחית החדשה: למה אתם לא מצליחים להתמיד באימונים ואיך בשנה הזו בטוח תצליחו?
טיפוח
31-12-2020
דיבור עצמי חיובי: הנשק הסודי להשגת יעדי כושר שלכם בשנת 2021
מתכונים
29-12-2020
מתכון להכנת כדורי רפאלו