· מאפינס תפוחים עשיר בחלבון ·

מתכון למאפינס תפוחים עשיר בחלבון

  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • 60 גרם קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 30 גרם תפוח מיובש קצוץ
  • זרעי פשתן (2 כפות זרעי פשתן מעורבבות עם 1 כף מים ומניחים בצד לעיבוי)
  • 200 מ”ל חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כף סירופ אגבה
  • ½ כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את האבקה להכנת משקה של הרבלייף, שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ותפוח מיובש. מוסיפים את זרעי הפשתן, חלב השקדים, סירופ האגבה ותמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד.
  • מרפדים או משמנים את תבנית מאפינס ומחלקים את התערובת בין התאים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים למשך 15 דקות, או עד הזהבה.

 

 

107.15
אנרגיה (קלוריות)
3.73
חלבון (ג)
18.18
פחמימות (ג)
2.28
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו
תזונה
18-05-2024
הסוד לגוף צעיר: מה להכניס לשייק כדי להישאר צעירים?
ספורט
16-05-2024
כיצד לשחרר צוואר תפוס?
תזונה
09-05-2024
16 טיפים מעולים ליום עצמאות בריא יותר
מתכונים
07-05-2024
מתכון להכנת עוגת גבינה לימונית
ספורט
04-05-2024
איך לחזור לרוץ אחרי הפוגה ארוכה?

תפריט נגישות