
· מאפינס תפוחים עשיר בחלבון ·
מתכון למאפינס תפוחים עשיר בחלבון
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
- 100 גרם שיבולת שועל
- 60 גרם קמח רגיל
- 1 כפית אבקת אפייה
- 30 גרם תפוח מיובש קצוץ
- זרעי פשתן (2 כפות זרעי פשתן מעורבבות עם 1 כף מים ומניחים בצד לעיבוי)
- 200 מ”ל חלב שקדים לא ממותק
- 1 כף סירופ אגבה
- ½ כפית תמצית וניל
אופן הכנה:
- מערבבים יחד את האבקה להכנת משקה של הרבלייף, שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה ותפוח מיובש. מוסיפים את זרעי הפשתן, חלב השקדים, סירופ האגבה ותמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד.
- מרפדים או משמנים את תבנית מאפינס ומחלקים את התערובת בין התאים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אופים למשך 15 דקות, או עד הזהבה.
107.15
אנרגיה (קלוריות)
3.73
חלבון (ג)
18.18
פחמימות (ג)
2.28
שומן (ג)