שייק שוקולד דובדבן פיקנטי
מתכון לשייק שוקולד דובדבן פיקנטי
- 250 מ"ל חלב דל שומן
- 5 סקופים (50 גרם) כפות משקה התאוששות פרו מקס (PRO MAX)
- ½ כפית קינמון
- קורט פלפל קאיין
- קורט כורכום
- 1 כוס דובדבנים קפואים
מיזוג למשך 30 שניות.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 357 |
חלבון (ג) | 35 |
פחמימות (ג) | 49 |
שומן (ג) | 4 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |