· שייק שוקולד דובדבן פיקנטי ·
מתכון לשייק שוקולד דובדבן פיקנטי
- 250 מ”ל חלב דל שומן
- 5 סקופים (50 גרם) כפות משקה התאוששות פרו מקס (PRO MAX)
- ½ כפית קינמון
- קורט פלפל קאיין
- קורט כורכום
- 1 כוס דובדבנים קפואים
מיזוג למשך 30 שניות.
357
אנרגיה (קלוריות)
35
חלבון (ג)
49
פחמימות (ג)
4
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |