לביבות תרד

מתכון ללביבות תרד קלות וטעימות

מצרכים: (12 מנות)

400 גרם עלי תרד טריים
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
1/2 כפית מלח

 

הוראות הכנה:

  1. לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  2. לסחוט את התרד.
  3. במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  4. לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

 

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

 


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
06-12-2018
כאשר אתם בוחנים מקרוב את המזונות שאתם נוהגים לצרוך ואת הרגלי הפעילות הספורטיבית היום-יומיים שלכם - זה מדהים לראות כיצד כוונון מזערי יכול ליצור שינוי גדול. הנה כמה שינויים שעשויים לסייע לכם להפחית עד 30 ק"ג ממשקלכם בשנה:
ספורט
03-12-2018
אימון פשוט שאפשר לבצע בכל מקום לחיזוק שרירי המותניים.
תזונה
29-11-2018
טיפים שיעזרו לכם לשמור על עצמכם בריאים לקראת הימים הקרים.
ספורט
25-11-2018
לגוף נדרשת אנרגיה גבוהה יותר על מנת להתחמם ולכן אנחנו שורפים יותר קלוריות באימון חורפי מאשר מאימון קיצי וחמים.
תזונה
22-11-2018
ישנן עוגות חמות וקרות, כשהחמות לרוב מכילות קמח, שמן, ביצים וסוכר, ואילו העוגות הקרות מכילות לרוב שמנות שונות וגבינות שמנות. עם המודעות לאורח חיים בריא, היינו רוצים להפחית בכמויות הסוכר, הקמח והשמן, ולהחליף אותם במאכלים בריאים ומזינים, כך שגם שוחרי הבריאות יוכלו ליהנות מעוגות טעימות ואף מזינות. הנה 6 דברים שאתם חייבים להכניס לעוגה שלכם במקום המרכיבים המוכרים והפחות בריאים.