לביבות תרד

לביבות תרד

מצרכים: (12 מנות)

הוראות הכנה:

  • לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  • לסחוט את התרד.
  • במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  • לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 125
חלבון (ג) 7
פחמימות (ג) 11
שומן (ג) 7

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
16-05-2024
כיצד לשחרר צוואר תפוס?
תזונה
09-05-2024
16 טיפים מעולים ליום עצמאות בריא יותר
מתכונים
07-05-2024
מתכון להכנת עוגת גבינה לימונית
ספורט
04-05-2024
איך לחזור לרוץ אחרי הפוגה ארוכה?
ספורט
02-05-2024
הגיע הזמן: 6 הרגלי כושר שהגיע הזמן להפסיק איתם כבר
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו

תפריט נגישות