לביבות תרד

לביבות תרד
מצרכים: (12 מנות)
- 400 גרם עלי תרד טריים
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח תופח
- 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 ספורט בטעם וניל
- 1/2 כפית מלח
הוראות הכנה:
- לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
- לסחוט את התרד.
- במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
- לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.
טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 125 |
חלבון (ג) | 7 |
פחמימות (ג) | 11 |
שומן (ג) | 7 |