לביבות תרד

לביבות תרד

מצרכים: (12 מנות)

הוראות הכנה:

  • לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  • לסחוט את התרד.
  • במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  • לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 125
חלבון (ג) 7
פחמימות (ג) 11
שומן (ג) 7

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
07-12-2023
איזה שמנים יעזרו להפחתת דכאון וחרדה, האם יש שמן שי...
טיפוח
03-12-2023
תבלו עם אנשים כמה שאתם יכולים, אל תוותרו על אור...
ספורט
30-11-2023
היא תאלץ אתכם להיות בכאן ועכשיו ולהסיח את תשומת ליבכם מה...
טיפוח
23-11-2023
מה ההבדל בין דכאון לבין דכדוך חורף? מתי יש להיעזר בעזרה מקצועית ומתי אנחנו יכולים לעזור לעצמינו ומהם הדרכים הכי טובות להתמודד עם דכדוך חורף?
ספורט
23-11-2023
למה בכלל כדאי לכם ללכת, מהם היתרונ...
טיפוח
19-11-2023
בזמני סטרס קשים, העור השיער והציפורניים נפגעים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע את מגוון התופעות הללו?
ספורט
16-11-2023
איך לאמן את עצמינו לחשוב חיובי? 9 תרגילים חשובים

תפריט נגישות