לביבות תרד

לביבות תרד

מצרכים: (12 מנות)

  • 400 גרם עלי תרד טריים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה פורמולה 1 בטעם וניל
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים כמה דקות עד שכולם נראים נבולים.
  • לסחוט את התרד.
  • במעבד מזון לטחון (קצת) תרד, ביצה, קמח, אבקת משקה ומלח.
  • לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.

טיפ: הכי כיף לאכול עם לימון סחוט מעל.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
23-06-2019
הנה כמה עצות שיעזרו לכם להתחיל לזהות אכילה שנובעת מתוך לחץ או רגש
ספורט
19-06-2019
הנה כמה טיפים שאולי יעזרו לך להתחזק ולהרגיש טוב עם עצמך
טיפוח
16-06-2019
קבלו טיפים שיעזרו לכם לשמור על העור בקיץ
ספורט
13-06-2019
כל היתרונות שיגרמו לכם להתחיל לתרגל יוגה כבר היום
מתכונים
11-06-2019
מתכון לסלט קיצי עם גזר, מלפפונים ותפוחים
מתכונים
04-06-2019
מתכון להכנת שייק קיווי אבוקדו
ספורט
02-06-2019
כואב לכם הגב? 4 תרגילים המקלים על כאבי הגב