· טורטיית תרד ·

טורטיית תרד

1/2 כוס יוגורט בסגנון יווני דל שומן
4 חלבונים של ביצה
2 כפות מים
1/4 כוס קמח
1/4 כוס אבקת משקה בטעם וניל
60 גרם תרד קפוא
2 כפות זרעי צ’יה
1 כפית מלח

אופן הכנה:

  1. מכניסים למערבל מזון את יוגורט, חלבונים ומים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים לתערובת קמח, אבקת משקה, תרד, צ’יה, מלח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  3. בעזרת ספריי שמן משמנים את המחבת הקטנה ומטגנים על אש בינונית עד קבלת גוון זהוב.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות