· עוגיות טחינה ושקדים ·

עוגיות טחינה ושקדים
18 עוגיות

רכיבים

150 גרם טחינה גולמית

80 מ”ל סירופ מייפל

120 גרם קמח שקדים

½ כפית אבקת אפיה

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

4 כפות שומשום

אופן הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון
ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.

מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.

מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.

מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.

אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.

מצננים על רשת.

צילום: דן פרץ

125
אנרגיה (קלוריות)
3.9
חלבון (ג)
6.8
פחמימות (ג)
9.3
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
05-07-2022
מתכון להכנת ארטיק חלבה בננה
תזונה
03-07-2022
איך לגרום לילדים לאכול בריא?
תזונה
30-06-2022
זהירות טחינה: כמה עולות לכם התוספות לסלט?
ספורט
26-06-2022
האם בקיץ שורפים יותר קלוריות בגלל שמזיעים יותר?
טיפוח
23-06-2022
איך להיפטר מפיגמנטציה?
מתכונים
21-06-2022
מתכון להכנת שייק שוקולד קפוצ'ינו
תזונה
19-06-2022
מה מסתתר במוצרים שאנחנו מכניסים הבייתה?
ספורט
14-06-2022
הבליטה המפורסמת: איך אפשר להתאמן כשיש בקע טבורי?