עוגיות טחינה ושקדים

עוגיות טחינה ושקדים
18 עוגיות

רכיבים

150 גרם טחינה גולמית

80 מ"ל סירופ מייפל

120 גרם קמח שקדים

½ כפית אבקת אפיה

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

4 כפות שומשום

אופן הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון
ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.

מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.

מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.

מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.

אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.

מצננים על רשת.

צילום: דן פרץ

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)125
חלבון (ג)3.9
פחמימות (ג)6.8
שומן (ג)9.3

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
29-10-2020
מתכון להכנת שייק קפוצ'ינו שוקולד
ספורט
25-10-2020
יום ההליכה הבינלאומי. עובדות וטיפים על הליכה
טיפוח
18-10-2020
המסכה גורמת לבעיות עור? יש לנו את הפתרון!
ספורט
15-10-2020
איך לחטב את הישבן והירכיים
תזונה
12-10-2020
הדברים שחייבים לעשות מיד אחרי אימון
ספורט
08-10-2020
האימון שיגרום לכם להתחטב ולשרוף בלי לצאת מהבית
תזונה
04-10-2020
מה כדאי לדעת על דיאטת פליאו, דיאטה קטוגנית ודיאטות אופנתיות נוספות