קרדיט צילום: דן פרץ

· סורבה תה ·

רכיבים:

  • 2.5 כפיות משקה נמס צמחי בטעם שאוהבים
  • 5 כוסות מים
  • 4-5 כפות דבש או סירופ מייפל

אופן הכנה:

  1. מניחים את אבקת המשקה נמס צמחי והמים בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הדבש.
  2. מעבירים את התערובת למכונת גלידה. אם אין ברשותכם מכונת גלידה, מעבירים לכלי אטום או לשקית זיפ-לוק ומניחים במקפיא שעה.
  3. מוציאים מהמקפיא ומערבבים היטב עם מזלג או מועכים את השקית. מחזירים למקפיא לשעה נוספת.
  4. מוציאים מהמקפיא ומערבבים פעם נוספת.
  5. מעבירים למקפיא עד להקפאה מוחלטת.

56
אנרגיה (קלוריות)
0.3
חלבון (ג)
14.3

פחמימות (ג)
-
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
טיפוח
07-04-2024
הקפידו על השינה: 8 סכנות בחוסר שינה מצטבר
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת
טיפוח
17-03-2024
7 דרכים לדעת אם אתם אוכלים יותר מדי סוכר

תפריט נגישות