
· שייק תפוח וניל חם ·
רכיבים
- 2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
- 2 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם תות
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים בטעם תפוח
- 200 מ”ל מים חמים
- 200 מ”ל מים קרים
- חצי תפוח
- קינמון לפי טעם
אופן הכנה
- מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
248.3
אנרגיה (קלוריות)
27.4
חלבון (ג)
24.7
פחמימות (ג)
3.7
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |