ולנטיין בראוניז

מתכון לולנטיין בראוניז

  • 1/4 כוס שיבולת שועל נטולת גלוטן
  • 1/2 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
  • 5 כפות מדידה של שייק התאוששות PRO MAX בטעם שוקו
  • 1 ביצה
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2/3 כוס חלב שקדים
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 1/2 כוס פטל לציפוי

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס ומרססים תבנית אפייה בקוטר 20X20 ס”מ בתרסיס שמן.

2. מכניסים את שיבולת השועל לבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת דומה במרקמה לקמח שיבולת שועל; מעבירים לקערה ומוסיפים שייק פורמולה 1 ואבקת קקאו, מערבבים.

3. מקציפים ביצה, דבש, תמצית וניל וחלב שקדים בקערה נפרדת עד ליצירת מרקם אחיד; מוסיפים את הבלילה למרכיבים היבשים.

4. מחממים את שמן הקוקוס במחבת קטנה על אש נמוכה, מערבבים ברציפות עד שהופך לנוזל; מערבבים אל תוך הבלילה.

5. יוצקים את התערובת לתוך תבנית האפייה המוכנה ומפזרים פטל; אופים במשך 22-18 דקות.

6. הניחו לבראוניז להתקרר לחלוטין לפני שתחתכו את העוגה ל-12 ריבועים – בתיאבון!

 

 * הערכים התזונתיים מתייחסים למנה אחת

 

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 62.90
חלבון (ג) 3.30
פחמימות (ג) 6.00
שומן (ג) 3.25

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
ספורט
26-05-2024
למה כל כך קשה לנו להתמיד באימונים ומהם סודות ההתמדה?
ספורט
23-05-2024
פילאטיס רצפה או מכשירים? מה עדיף?
מתכונים
21-05-2024
מתכון תה קר בטעם לימון ומנגו
תזונה
18-05-2024
הסוד לגוף צעיר: מה להכניס לשייק כדי להישאר צעירים?
ספורט
16-05-2024
כיצד לשחרר צוואר תפוס?
תזונה
09-05-2024
16 טיפים מעולים ליום עצמאות בריא יותר
מתכונים
07-05-2024
מתכון להכנת עוגת גבינה לימונית
ספורט
04-05-2024
איך לחזור לרוץ אחרי הפוגה ארוכה?

תפריט נגישות