ולנטיין בראוניז

מתכון לולנטיין בראוניז
- 1/4 כוס שיבולת שועל נטולת גלוטן
- 1/2 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
- 5 כפות מדידה של שייק התאוששות PRO MAX בטעם שוקו
- 1 ביצה
- 1 כף דבש
- 1 כפית תמצית וניל
- 2/3 כוס חלב שקדים
- 2 כפות שמן קוקוס
- 1/2 כוס פטל לציפוי
אופן הכנה:
1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס ומרססים תבנית אפייה בקוטר 20X20 ס”מ בתרסיס שמן.
2. מכניסים את שיבולת השועל לבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת דומה במרקמה לקמח שיבולת שועל; מעבירים לקערה ומוסיפים שייק פורמולה 1 ואבקת קקאו, מערבבים.
3. מקציפים ביצה, דבש, תמצית וניל וחלב שקדים בקערה נפרדת עד ליצירת מרקם אחיד; מוסיפים את הבלילה למרכיבים היבשים.
4. מחממים את שמן הקוקוס במחבת קטנה על אש נמוכה, מערבבים ברציפות עד שהופך לנוזל; מערבבים אל תוך הבלילה.
5. יוצקים את התערובת לתוך תבנית האפייה המוכנה ומפזרים פטל; אופים במשך 22-18 דקות.
6. הניחו לבראוניז להתקרר לחלוטין לפני שתחתכו את העוגה ל-12 ריבועים – בתיאבון!
* הערכים התזונתיים מתייחסים למנה אחת
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 62.90 |
חלבון (ג) | 3.30 |
פחמימות (ג) | 6.00 |
שומן (ג) | 3.25 |