
קרדיט צילום: דן פרץ
· שייק וניל עוגיות – PDM ·
מנה 1
רכיבים:
- 2 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
- 2 כפות מדידה אבקת משקה על בסיס חלבון (PDM) בטעם וניל
- 1 כוס מים
- 3-5 קוביות קרח
אופן הכנה
- הניחו את כל המרכיבים בבלנדר וערבלו היטב.
תהנו !
186
אנרגיה (קלוריות)
24
חלבון (ג)
11
פחמימות (ג)
4
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |