קרדיט צילום: דן פרץ

· פריטטה ירקות ·

פריטטה ירקות

תבנית בקוטר 20 ס״מ.

רכיבים:

  • 1 כוס אפונת גינה/ 1 כוס ברוקולי, מפורק לפרחים/ אספרגוס
  • 4 ביצים
  • ⅓ כוס חלב דל שומן
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 20 ס״מ במעט שמן.
  2. מניחים את הירקות בקערה, מערבבים היטב, ומניחים בתבנית בשכבה אחידה.
  3. מניחים את הביצים, חלב, אבקת החלבון, המלח והפלפל בקערה נקיה ומערבבים לבלילה חלקה.
  4. יוצקים את הבלילה על הירקות ואופים 15-20 דקות, עד שהפריטטה תפוחה וזהובה.

טיפ: ניתן להוסיף כל ירק שאתם אוהבים.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות