קרדיט צילום: דן פרץ

· פריטטה ירקות ·

פריטטה ירקות

תבנית בקוטר 20 ס״מ.

רכיבים:

  • 1 כוס אפונת גינה/ 1 כוס ברוקולי, מפורק לפרחים/ אספרגוס
  • 4 ביצים
  • ⅓ כוס חלב דל שומן
  • 2 כפות מדידה אבקת חלבון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 20 ס״מ במעט שמן.
  2. מניחים את הירקות בקערה, מערבבים היטב, ומניחים בתבנית בשכבה אחידה.
  3. מניחים את הביצים, חלב, אבקת החלבון, המלח והפלפל בקערה נקיה ומערבבים לבלילה חלקה.
  4. יוצקים את הבלילה על הירקות ואופים 15-20 דקות, עד שהפריטטה תפוחה וזהובה.

טיפ: ניתן להוסיף כל ירק שאתם אוהבים.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
23-07-2024
מתכון הכנה מקפא בננה וניל ועוגיות
ספורט
21-07-2024
5 הטעויות הכי גדולות שאתם עושים בדרך לחיטוב הבטן
תזונה
18-07-2024
איך אפשר לעבור את גיל המעבר בקלות בדרכים טבעיות?
ספורט
14-07-2024
מה משפיע על לחץ הדם? ואיזה תרגיל הכי מומלץ להורדה?
ספורט
11-07-2024
7 דברים קטנים שאתם יכולים לעשות לקיץ בריא יותר
מתכונים
10-07-2024
מתכון הכנה חטיף פרוזן יוגורט ואוכמניות
ספורט
07-07-2024
אכילה בריאה בגיל ההתבגרות - המדריך המלא!
ספורט
04-07-2024
להתחזק בחכמה: איך נערכים לאימונים בקיץ?

תפריט נגישות