קרדיט צילום: דן פרץ

· וופל בלגי ·

רכיבים

  • ¼ כוס חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
  • ½כפית שמן/ חמאת קוקוס
  • 1 ביצה
  • ½כפית תמצית וניל
  • 3  כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שאוהבים
  • 1  כף מדידה אבקת חלבון
  • 1 כפית אבקת אפיה

להגשה

2  כפות יוגורט + אחת מהאופציות הבאות:

  • 1כף פירות יער
  • 1כף מייפל
  • 1כפית דבש
  • 1כפית סילאן

אופן הכנה:

  • מניחים את החלב, השמן, הביצה ותמצית הווניל בקערה ומערבבים לבלילה חלקה.
  • מוסיפים את אבקת הפורמולה 1, אבקת החלבון ואבקת האפיה ומערבבים לבלילה אחידה.
  • מחממים מחבת וופלים ומרססים קלות בספריי שמן. כשהמחבת חמה אופים את הוופלים 3-4 דקות, עד להשחמה.
  • מגשים בתוספת 2 כפות יוגורט ותוספת לבחירה.

* ערכים תזונתיים למנה אחת עם תוספת הגשה: שתי כפות יוגורט 1.5% וכף מייפל

358
אנרגיה (קלוריות)
29.3
חלבון (ג)
27.8
פחמימות (ג)
13.4
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
18-04-2024
ניקוי רעלים: מה אוכלים ומתי עושים?
טיפוח
11-04-2024
ניקיון פסח ולא רק בבית: 5 דברים לא בריאים שכדאי לנקות מהחיים שלנו
ספורט
04-04-2024
איזה תרגילים משפרים את מצב הרוח?
מתכונים
01-04-2024
מתכון להכנת שייק קרם פטל
תזונה
28-03-2024
למה חטיפי חלבון עכשיו יותר נחוצים מתמיד?
תזונה
24-03-2024
איזה נשנושים ימנעו זלילות ליליות?
ספורט
21-03-2024
אתגרי הכושר ששיגעו את הרשת

תפריט נגישות