· וופל בטעם שוקולד ·
מתכון לוופל בטעם שוקולד
כמות: 4 וופלים
- 4 כפות מדידה PRO MAX אבקה להכנת משקה בטעם שוקו
- 2 כפות קמח
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 2 ביצים
- 2 כפיות שמן קנולה (אופציונלי, אבל עושה את הוופלים פריכים)
- 10 כפות חלב דל שומן
195
אנרגיה (קלוריות)
17
חלבון (ג)
17
פחמימות (ג)
5.5
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |
אופן הכנה
- מרססים את משטח הברזל של מכשיר וופל עם תרסיס פאן ומחממים.
- בעזרת מטרפה מערבבים ביחד את PRO MAX אבקת להכנת משקה, קמח, אבקת אפייה ומלח.
- מוסיפים ביצים, שמן וחלב ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
- יוצקים על גבי משטח וופל, אופים עד השחמה, ומסירים מהמשטח.
- מקשטים למעלה עם פירות, לפי טעם.
*הערכים התזונתיים מתייחסים לוופל אחד.