· חטיף שוקולד שקדים ·

10 חטיפים

תבנית אינגליש קייק

רכיבים

  •  5 כפות מדידה MAX PRO שוקולד
  •  ½ כוס (50 גרם) שקדים טבעיים, קלויים במחבת יבשה עד להזהבה
  •  ½ כוס (60 גרם) שיבולת שועל
  • 40 – 60 מ”ל מים
  •  3 כפות פולי קקאו גרוסים

 הצעת הגשה לציפוי: קקאו ללא סוכר

אופן הכנה

  1. מניחים את השקדים, שיבולת שועל ואבקת MAX PRO בבלנדר וטוחנים דק.
    מוסיפים את המים ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.
    מוסיפים את פולי הקקאו ולשים לתערובת אחידה.
  2. מניחים את המסה בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה ומהדקים לשכבה אחידה.
    מחלצים את החטיף מהתבנית ובעזרת סכין חדה פורסים 10 אצבעות
  3. מניחים אבקת קקאו בקערית שטוחה. מגלגלים כל אצבע בקקאו לציפוי.
57
אנרגיה (קלוריות)
3.3
חלבון (ג)
5.3
פחמימות (ג)
3
שומן (ג)

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
מתכונים
23-07-2024
מתכון הכנה מקפא בננה וניל ועוגיות
ספורט
21-07-2024
5 הטעויות הכי גדולות שאתם עושים בדרך לחיטוב הבטן
תזונה
18-07-2024
איך אפשר לעבור את גיל המעבר בקלות בדרכים טבעיות?
ספורט
14-07-2024
מה משפיע על לחץ הדם? ואיזה תרגיל הכי מומלץ להורדה?
ספורט
11-07-2024
7 דברים קטנים שאתם יכולים לעשות לקיץ בריא יותר
מתכונים
10-07-2024
מתכון הכנה חטיף פרוזן יוגורט ואוכמניות
ספורט
07-07-2024
אכילה בריאה בגיל ההתבגרות - המדריך המלא!
ספורט
04-07-2024
להתחזק בחכמה: איך נערכים לאימונים בקיץ?

תפריט נגישות