שייק אפרסק ותרד

מתכון שייק אפרסק ותרד
- 150 מ”ל יוגורט 0%
- 150 מ”ל חלב דל שומן
- 2 כפות אבקת שייק, פורמולה 1 ספורט
- 2 כפות אבקת חלבון
- 1 אפרסק
- 1 כוס תרד
- 1 כוס מלון
- 5-3 קוביות קרח
הכנס את כל המרכיבים לבלנדר וערבל היטב.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 350 |
חלבון (ג) | 31 |
פחמימות (ג) | 47 |
שומן (ג) | 3.5 |
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |