
· שייק פירות אביבי ·
רכיבים:
- 400 מ”ל מים
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם תות
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים בטעם תפוח
אופן הכנה
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
198
אנרגיה (קלוריות)
21.1
חלבון (ג)
18.1
פחמימות (ג)
2.4
שומן (ג)
אופן הכנת השייק
![]() |
נוזל |
![]() |
אבקה ושאר מרכיבים |
![]() |
ניתן להוסיף מעט קוביות קרח |
![]() |
לערבל בבלנדר |